Kontakt oss

Har du spørsmål om maten eller bordbestilling ta kontakt med oss på epost. Vi kan også lage tilbud for større selskap (inntil 60 personer).

booking@frkschmidt.no

Her er noen menyalternativer:

Meny 1:

Forrett:

Kremet fiskesuppe

med grønnsaker hvit fisk og brød

Allergener: melk,gluten, – glutenfritt alternativ

Hovedrett:

Tradisjonell persetorsk

med ertepurre, gulrot, potet, smørsaus og rogn

Allergener: melk,,smør

Dessert:

Lun eplekake med krem og eplesirup

Allergener: hvete,egg,melk

Pris 699 kr

 

Meny 2:

Forrett:

Salat med ost og spekeskinke Ystepikene Bedaost med lokal spekeskinke, dressing og brød

Allergener: melk, gluten - glutenfritt alternativ

Hovedrett:

Bakt lysing Med bakte rotgrønnsaker, smørsaus og rogn

Allergener: melk,

Dessert:

Brownie med bringebærsaus

Allergener: egg,hvete

Pris 649 kr

 

Meny 3

Forrett:

Kremet blomkålsuppe med syltet blomkål, urteolje og brød

Allergener: melk,sulfitt

Hovedrett:

Ølmarinert svinekjake med bakt gulrot, potet, selleripurré og tyttebær

Allergener: melk

Dessert:

Lun eplekake med krem

Allergener: egg, hvete,melk

Pris 599 kr

 

Meny 4:

Forrett:

Kremet fiskesuppe med grønnsaker hvit fisk og brød

Allergener: melk,gluten, – glutenfritt alternativ

Hovedrett

Plukkfisk/Kjøttkaker/Fiskegrateng/Lapskaus

Allergener: melk,fisk /melk / gluten,egg,melk / --- glutenfritt alternativ

Dessert:

Tilslørte bondepiker

Allergener: gluten, melk

Pris 549 kr

 

Meny 5:

Forrett:

Salat med stekt norsk ost, hakkede mandler og basilikumdressing

Allergener: melk,nøtter

Hovedrett:

Rødvinsbresert lammeskank med rotgrønnsaker og potetmos

Allergener: melka

Dessert:

Sjokoladepudding med cognac

Allergener: melk

Pris 749 kr

 

Meny 6:

Forrett:

Ostetallerken. To norske oster med brød og tilbehør

Allergen: Gluten av hvete, melk

Hovedrett:

Vegansk skogsoppgryte med byggryn

Allergener: Gluten av bygg

Dessert:

Sjokoladepudding med skogsbærsaus

599,-

English:

Menu 1

Starter:
Creamy fish soup with vegetables, white fish, and bread
Allergens: milk, gluten – gluten-free alternative available

Main Course:
Traditional "Persetorsk" (salt-cured and pressed cod) with pea purée, carrots, potatoes, butter sauce, and roe
Allergens: milk, butter

Dessert:
Warm apple cake with cream and apple sirup
Allergens: wheat, eggs, milk

Price: 699 NOK

Menu 2

Starter:
Salad with cheese and cured ham – Ystepikene Beda cheese with local cured ham, dressing, and bread
Allergens: milk, gluten – gluten-free alternative available

Main Course:
Baked hake with roasted root vegetables, butter sauce, and roe
Allergens: milk

Dessert:
Brownie with raspberry sauce
Allergens: eggs, wheat

Price: 649 NOK

Menu 3

Starter:
Creamy cauliflower soup with pickled cauliflower, herb oil, and bread
Allergens: milk, sulfites

Main Course:
Beer-marinated pork cheek with baked carrots, potatoes, celeriac purée, and lingonberries
Allergens: milk

Dessert:
Warm apple cake with cream
Allergens: eggs, wheat, milk

Price: 599 NOK

Menu 4

Starter:
Creamy fish soup with vegetables, white fish, and bread
Allergens: milk, gluten – gluten-free alternative available

Main Course (choice of one):

  • "Plukkfisk" (traditional Norwegian fish and potato dish) – Allergens: milk, fish

  • Meatballs – Allergens: milk

  • Fish gratin – Allergens: gluten, eggs, milk

  • Traditional Norwegian stew – Gluten-free alternative available

Dessert:
"Tilslørte bondepiker" (layered apple dessert with cream and breadcrumbs)
Allergens: gluten, milk

Price: 549 NOK

Menu 5

Starter:
Salad with fried Norwegian cheese, chopped almonds, and basil dressing
Allergens: milk, nuts

Main Course:
Red wine-braised lamb shank with root vegetables and mashed potatoes
Allergens: milk

Dessert:
Chocolate pudding with cognac
Allergens: milk

Price: 749 NOK

 

Menu 6

Starter:
Cheese platter – Two Norwegian cheeses with bread and accompaniments
Allergens: Gluten, milk

Main course:
Vegan forest mushroom stew with barley
Allergens: Gluten

Dessert:
Chocolate pudding with wild berry sauce
Price: 599 NOK

Bestill bord

Trykk på linken under for å booke bord, vil du booke til større selskaper ta kontakt på epost.