Kontakt oss
Har du spørsmål om maten eller bordbestilling ta kontakt med oss på epost. Vi kan også lage tilbud for større selskap (inntil 60 personer).
booking@frkschmidt.no
Her er noen menyalternativer:
Meny 1:
Forrett:
Kremet fiskesuppe
med grønnsaker hvit fisk og brød
Allergener: melk,gluten, – glutenfritt alternativ
Hovedrett:
Tradisjonell persetorsk
med ertepurre, gulrot, potet, smørsaus og rogn
Allergener: melk,,smør
Dessert:
Lun eplekake med krem og eplesirup
Allergener: hvete,egg,melk
Pris 699 kr
Meny 2:
Forrett:
Salat med ost og spekeskinke Ystepikene Bedaost med lokal spekeskinke, dressing og brød
Allergener: melk, gluten - glutenfritt alternativ
Hovedrett:
Bakt lysing Med bakte rotgrønnsaker, smørsaus og rogn
Allergener: melk,
Dessert:
Brownie med bringebærsaus
Allergener: egg,hvete
Pris 649 kr
Meny 3
Forrett:
Kremet blomkålsuppe med syltet blomkål, urteolje og brød
Allergener: melk,sulfitt
Hovedrett:
Ølmarinert svinekjake med bakt gulrot, potet, selleripurré og tyttebær
Allergener: melk
Dessert:
Lun eplekake med krem
Allergener: egg, hvete,melk
Pris 599 kr
Meny 4:
Forrett:
Kremet fiskesuppe med grønnsaker hvit fisk og brød
Allergener: melk,gluten, – glutenfritt alternativ
Hovedrett
Plukkfisk/Kjøttkaker/Fiskegrateng/Lapskaus
Allergener: melk,fisk /melk / gluten,egg,melk / --- glutenfritt alternativ
Dessert:
Tilslørte bondepiker
Allergener: gluten, melk
Pris 549 kr
Meny 5:
Forrett:
Salat med stekt norsk ost, hakkede mandler og basilikumdressing
Allergener: melk,nøtter
Hovedrett:
Rødvinsbresert lammeskank med rotgrønnsaker og potetmos
Allergener: melka
Dessert:
Sjokoladepudding med cognac
Allergener: melk
Pris 749 kr
Meny 6:
Forrett:
Ostetallerken. To norske oster med brød og tilbehør
Allergen: Gluten av hvete, melk
Hovedrett:
Vegansk skogsoppgryte med byggryn
Allergener: Gluten av bygg
Dessert:
Sjokoladepudding med skogsbærsaus
599,-
English:
Menu 1
Starter:
Creamy fish soup with vegetables, white fish, and bread
Allergens: milk, gluten – gluten-free alternative available
Main Course:
Traditional "Persetorsk" (salt-cured and pressed cod) with pea purée, carrots, potatoes, butter sauce, and roe
Allergens: milk, butter
Dessert:
Warm apple cake with cream and apple sirup
Allergens: wheat, eggs, milk
Price: 699 NOK
Menu 2
Starter:
Salad with cheese and cured ham – Ystepikene Beda cheese with local cured ham, dressing, and bread
Allergens: milk, gluten – gluten-free alternative available
Main Course:
Baked hake with roasted root vegetables, butter sauce, and roe
Allergens: milk
Dessert:
Brownie with raspberry sauce
Allergens: eggs, wheat
Price: 649 NOK
Menu 3
Starter:
Creamy cauliflower soup with pickled cauliflower, herb oil, and bread
Allergens: milk, sulfites
Main Course:
Beer-marinated pork cheek with baked carrots, potatoes, celeriac purée, and lingonberries
Allergens: milk
Dessert:
Warm apple cake with cream
Allergens: eggs, wheat, milk
Price: 599 NOK
Menu 4
Starter:
Creamy fish soup with vegetables, white fish, and bread
Allergens: milk, gluten – gluten-free alternative available
Main Course (choice of one):
"Plukkfisk" (traditional Norwegian fish and potato dish) – Allergens: milk, fish
Meatballs – Allergens: milk
Fish gratin – Allergens: gluten, eggs, milk
Traditional Norwegian stew – Gluten-free alternative available
Dessert:
"Tilslørte bondepiker" (layered apple dessert with cream and breadcrumbs)
Allergens: gluten, milk
Price: 549 NOK
Menu 5
Starter:
Salad with fried Norwegian cheese, chopped almonds, and basil dressing
Allergens: milk, nuts
Main Course:
Red wine-braised lamb shank with root vegetables and mashed potatoes
Allergens: milk
Dessert:
Chocolate pudding with cognac
Allergens: milk
Price: 749 NOK
Menu 6
Starter:
Cheese platter – Two Norwegian cheeses with bread and accompaniments
Allergens: Gluten, milk
Main course:
Vegan forest mushroom stew with barley
Allergens: Gluten
Dessert:
Chocolate pudding with wild berry sauce
Price: 599 NOK